Time is TBD | Skepparholmen Nacka

Immersion - Inre Urkraft

Är du redo att kliva in i din fulla kraft?
Registration is Closed
Immersion - Inre Urkraft

Time & Location

Time is TBD
Skepparholmen Nacka, Franckes väg, 132 39 Saltsjö-boo, Sweden

About the Event

Tycker du att det känns utmanade att ta plats och jobbigt att våga vara alla nyanser av dig själv? Men lockas samtidigt av nyfikenhet att utforska din inre urkraft?

Veronica Jäderlund och Eva Lindblad bjuder in dig till en helg för att finna just den styrkan och även hur du vågar stå i din kraft.

Det blir en del yoga såklart, men som en del av en helhet för att du ska hitta din väg in. Du kommer även få skriva, dansa, prata, dela med dig och meditera i en magisk miljö och njuta av fantastisk mat.

Schemat i stora drag

Lördag

Samling lördag morgon 09:30 kaffe, te, smoothie, fruktfat

1 pass i Skepparholmens yogalokal "Skeppet" som har hela långsidan mot Kvarnsjön med glas från golv till tak

Lunchbuffé

2 pass i "Skeppet"

Egenkontemplation och spalyx 18.00-20.00

20:00 Tvårättersmiddag

Söndag

1 pass i "Skeppet"

Frukostbuffé på söndagen

2 pass i "Skeppet"

1330 Lunchbuffe, avslut och hemfärd

Totalt 6 vägledda pass, mindre ändringar i programmet kan ske.

Vill du anmäla dig maila eva@allaboutbalance.se och skriv ditt namn + "Inre Urkraft" i ämnesraden.

Pris per person: 3200kr för del i dubbelrum, 3800kr för enkelrum

OBS! Bekräftad anmälan är bindande. Bekräftad plats går inte att avboka men kan säljas vidare.

Se återbetalningspolicy på: http://www.veronicajaderlund.se/yogalararutbildning/aterbetalningspolicy.html

Om Vevve:

Vevves klasser beskrivs ofta som starka, lekfulla och inbjuder till introspektion. Hennes "no bullshit, just awesomesauce" bjuder in många att hitta nyfikenheten i praktiken. Om att hitta sitt eget flow säger hon: ”vi hittar till yoga av olika anledningar, och behöver olika aspekter av praktiken i vår egna resa. Släpp tankarna att det finns ett rätt sätt, och yoga på ditt sätt istället”.

Med flera års studier inom hälsa och anatomi på högskola, samt fördjupningar inom yogar, grundade hon Everyday Yoga School där hon erbjuder grundutbildningar för yogalärare och vidareutbildade workshops. Läs mer på hennes hemsida: http://www.veronicajaderlund.se/yogalararutbildning

När hon inte utbildar eller håller klasser skriver hon som yogalärarprofil för tidningen Yoga World där hon även bloggar på https://vevve.yogaworld.se.

Om Eva:

Eva är spontan, bubblig och alltid djupt rotad i sin resa att leva så ärligt och innerligt hon kan. Hon fann yogan tidigt och den har varit del av hennes liv i snart 12 år. Numera är yogan inte bara något hon utövar utan den har format hela hennes liv och är ständigt närvarande.

När Eva guidar yogaklasser, likväl som håller andra typer av grupper, är det alltid med mycket kärlek och hennes filosofi utgår från att den egna upplevelsen är den bästa läraren och gurun. Med en stark känsla för energiarbete och en förmåga att hjälpa andra landa i sin kropp har hon snabbt blivit en av Stockholms mest populära och efterfrågade yogalärare.

Utöver flertalet yogautbildningar är Eva certifierad hälsocoach och har studerat bl a hälsopsykologi vid universitetet.

Share This Event